28 d’abril de 2017

CCOO impulsa la retirada urgent del fibrociment de l'INS Llobregat

fibrociment? NO, gràciesEl Ple de l'Ajuntament de l'Hospitalet aprova la moció promoguda per CCOO Educació amb els suport de tots els grupsEl Ple de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, a la seva sessió del 25 d'abril d'enguany, ha aprovat per unanimitat la moció impulsada conjuntament per la Federació d'Educació de CCOO  i CCOO de l'Hospitalet i presentada pels grups municipals d’ICV-EUiA-Pirates, ERC i CUP-Poble Actiu instant a la retirada urgent del fibrociment a l'INS Llobregat i a les naus del seu voltant del carrer Ferrer i Guàrdia on també es realitzen les pràctiques d'Edificació i Obra Civil de l'INS Provençana:Aquest centre d'ensenyament, amb més de 70 anys d'història, ofereix estudis d'ESO a un edifici situat al carrer Ferrer i Guàrdia, i de Batxillerat i Cicles Formatius a un altre del carrer Prat de la Riba. 

El text aprovat, seguint les orientacions de CCOO, recull també que aquest centre sigui inclòs al conveni signat entre l'Ajuntament de l'Hospitalet i el Departament d'Ensenyament sobre centres educatius que necessiten reformes urgents i insta a la seva reunificació en un únic edifici. 

Aquesta moció s'insereix en la lluita que el nostre sindicat està desenvolupant per la retirada del fibrociment a tots els llocs de treball i centres educatius i  que ha aconseguit, per exemple, que el Parlament de Catalunya, aprovi un pla per la retirada a 38 centres escoles i instituts del Vallès Occidental després d'anys de feina de CCOO.


Felicitem a la comunitat educativa de l'INS Llobregat i a tot el veïnat de l'Hospitalet i reafirmem el nostre compromís per aconseguir la completa eliminació d'aquest material de totes les instal·lacions educatives catalanes. 

Premsa relacionada:

https://4.bp.blogspot.com/-_6kbc_-G3OE/WQBySmIB7xI/AAAAAAAAciQ/CQlUnr5Jc44yX-f3yspjVcCC3H1HIMMNACLcB/s1600/amiantologo.jpg