20 de febrer de 2017

Jornada: FP i Indústria 4.0. 20 de febrer Escola del Treball de BCN

El proper 20 de febrer a la tarda CCOO organitza una jornada a l'Escola del Treball de Barcelona amb el títol: FP i Indústria 4.0El proper dia 20 de febrer a la tarda, CCOO de Catalunya organitza la Jornada "Formació Professional i Indústria 4.0" a la sala d'actes del INS Escola del Treball de Barcelona, c/ Comte d'Urgell, 187 (com anar-hi).

MOTIVACIÓ:

L’actual context de canvi tecnològic emfatitza les relacions cabdals entre l’educació, la formació professional, l’ocupació i els drets laborals i socials. El nou escenari ja és aquí i preveu grans canvis en les metodologies d’aprenentatge i en les relacions socials i laborals. És per això que CCOO volem fomentar el debat de la comunitat educativa i dels treballadors i treballadores per a que aquesta "nova revolució industrial" sigui possible en clau de benestar i equitat.


A QUI S’ADREÇA:

A tota la comunitat educativa en general i especialment a la vinculada al professorat d'ensenyaments professionals, als treballadors i treballadores dels sectors industrials i a tota persona interessada en la temàtica.


PROGRAMA


INSCRIPCIÓ

Recordeu que per restriccions en l'aforament la inscripció és obligatòria.