20 de novembre de 2015

4 de desembre. Jornada Reivindicativa. Recuperem el Borsí per la Llotja i Ciutat Vella.


El proper 4 de desembre es farà una Jornada Reivindicativa davant l'antiga seu de la Llotja, a la plaça de la Verònica del carrer Avinyó a partir de les 10 hores.


MANIFEST UNITARI:

Recollida d’adhesions via web: http://bit.ly/RecuperemelBorsí

L’antiga seu de la Llotja del carrer Avinyó històricament ha format part d’un entorn cultural en el qual s´ha fomentat l’educació artística durant vàries generacions.

L’arrelament de la Llotja a Ciutat Vella va començar el 1775 quan l’escola va iniciar la seva activitat docent al Pla de Palau. La vinculació amb el Borsí data de 1940 quan s’hi va allotjar l’Escola de Belles Arts Sant Jordi- Llotja.

La sortida de l´escola de Ciutat Vella es va dur a terme de forma abrupta fa ja sis anys per la desídia i l’abandonament de l’administració, perdent el seu arrelament secular al districte.
Per aquest motiu reivindiquem el retorn de l’edifici del Borsí per a la Llotja i Ciutat Vella com una peça clau de la formació artística i del disseny de la ciutat.

La vocació de l’escola passa per la col·laboració amb les entitats i teixit social de Ciutat Vella, per això els sotasignats REIVINDIQUEM el retorn de l’activitat artística i del disseny a l’edifici del Borsí de la plaça de la  Verònica.

#RecuperemElBorsí
Recollida d’adhesions via web: http://bit.ly/RecuperemelBorsí


Full recollida de signatures

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb la Federació d'Educació de CCOO mitjançant aquest correu educacio@ccoo.cat i pel retorn de fulls de signatures en paper envieu-les a Federació d'Educació de CCOO Catalunya ,Via Laietana 16 
08003 Barcelona 

#RecuperemElBorsí