8 d’abril de 2012

Sergi Vela, profesor de pastelería de la Escuela de Hostelería y Turismo de Barcelona, embajador de Chocovic, empresa con la que viaja y hace demostraciones por todo el país, Premio al mejor pastel de chocolate del mundo en el World Chocolate Masters 2010, y miembro de 21 brix, es quien nos ha explicado cómo podemos hacer una buena mona, para el próximo lunes de Pascua. Si quieres diferentes posibilidades y recetas, escucha el programa!

El Sergi Vela, professor de pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, embaixador de Chocovic, empresa amb la que viatja i fa demostracions per tot el país, Premi al millor pastís de xocolata del món al World Chocolate Masters 2010, i membre de 21 brix, és qui ens ha explicat com podem fer una bona mona, per el proper dilluns de Pasqua. Si vols diferents possibilitats i receptes, escolta el programa!

http://podcast.comradio.com/P_02042012_476_1.mp3


(Notícia trobada a http://colectivo21brix.wordpress.com/)